Menu

Magne Gitmark & co.

Magne Gitmark og co er en maskinforhandler med over femti års erfaring i bransjen. Det er et helt team som jobber på verkstedet, i butikken, med salg og som driver hele stedet. De har i hovedsak fokus på maskiner tilpasset det norske landbruket. Gitmark er landets ledende importør av maskiner til avfallsbehandling, sugeutstyr og spyleutstyr. Utstyret de bruker er toppmoderne og du kan være sikker på at jobben blir grundig gjort. Gitmark tilbyr også tjenester innenfor avfallsbehandling og gjenvinning. Steinhugging, flishugging og bioenergi.

Landbruksmaskiner

Innenfor landbruket kan du kjøpe traktorer, redskaper, redskapsbærere og treskere. Gitmark selger traktorer for A-K maskiner, og de er spesialister på New Holland og Case IH. Begge merkene er anerkjente og er kjent for å være sikre og stabile. De kommer også med mange moderne og lettvinte løsninger som gjør din arbeidshverdag enklere. Treskermerkene er også av merkene New Holland og Case. Innenfor redskaper finner du et større utvalg når det gjelder merker.

Innenfor park og grønt avdelingen finner du en rekke tips og gode redskaper som garantert sikrer deg en unik og velstelt park eller grøntanlegg. Du får kjøpt alt ifra gressklippere, feiemaskiner, ugressbekjempere og redskapsbærere. Innenfor gressklippere kan du velge mellom de du kjører selv, de som har oppsamlere og biologiske gressklippere. De biologiske gressklipperne er av det kjente merke Grillo. Magne Gitmark og co er en godkjent forhandler av flere forskjellige merker og modeller. Deres lange erfaring innenfor bransjen har gjort at du som kunde trygt kan stole på all den hjelpen du får.

Eget verksted med ni mekanikere

Verkstedet som drives av Gitmark består i dag av hele ni mekanikere. Lokalene er store og velutstyrt, og de disponerer seks servicebiler. Verkstedet er delt inn i kommunalteknisk verksted, landbruksverksted og småmaskinverksted. Det kommunaltekniske verkstedet består av flere fagfolk som reiser rundt i Norge for å bistå Gitmark sine kunder. Da bistår de med service og vedlikehold. To ganger i året reiser de opp til Finnmark. Landbruksverkstedet består av tre dyktige folk som reiser rundt i nærområdene for å yte service på landbruksredskapene, og da særlig på traktorene New Holland og Case. Småmaskinverkstedet består av to dyktige fagfolk som yter service på alt av småmaskiner som motorsager, gressklippere, kantklippere og snøfresere. De disponerer egne biler, og kan hente maskinene hjemme hos deg. De kan også reise ut på øyene for å bistå kundene sine. Til verkstedet hører det også til et delelager.

To butikker

Magne Gitmark og co eier to butikker. Den ene butikken er på Lillesand, mens den andre er i Arendal. På butikken finner du kjente merker som Honda, STHIL, Tysse og Husqvarna. Innenfor merket Tysse finner du båthengere. Båthengeren er designet for å gjøre transport, oppbevaring og opptrekk av din båt sikkert og trygt. Båthengeren har selvjusterte vugger som gjør at du slipper en slitsom manuell justering. De gir også ekstra god støtte til din båt. En båthenger passer til alle båteiere som enda ikke har fått noen båtplass. Den kommer med lys, fjæring og aksling. Det finnes også en bruktavdeling tilknyttet butikken.

Privacy Policy