Menu

Grimstad Bådsenter

Grimstad er en kystkommune som tilhører Aust-Agder fylkeskommune. Kommunen grenser til Arendal i øst, Froland og Birknes i nord, og Lillesand i vest. Grimstad fikk sin bystatus i 1816. Grimstad sentrum er omringet av fem fjell, og selve kommunen har en stor skjærgård med både små og store holmer. Grimstad er den eneste norske byen som ligger nærmest til Danmark. Befolkningen i Grimstad er relativ ung, og det kommer en rekke kjente personer ifra Grimstad. Kommunevåpenet er et stort seilskip som er ute på havet. Om sommeren er det et yrende båtliv i Grimstad.

Grimstad Bådsenter

Grimstad Bådsenter ble etablert i 1979 av Rune Jørgensen. Den gangen het selskapet Motorservice AS, men navnet ble endret i 1991. Grunnen til at navnet ble bådsenter og ikke båtsenter, var for å feire Grimstad. I Grimstad bruker man såkalte bløde konsonanter som kommer av den tiden da Norge var underlagt Danmark. Grimstad Bådsenter selger båter, gir råd, veiledning, henter og bringer, reparer og tar opplag på båter og motorer. Det jobber 15 ansatte der fast, og 10 ansatte under sesongen. Virksomheten besitter hele 5 500 kvm som er fordelt på salg, verksted og opplag. Grimstad Bådsenter sin visjon er å være best på kundeservice, og selge båter av høy kvalitet og sikkerhet. Den norske båtsesongen varer i toppen et halvt år, og under den tiden jobber Bådsenteret på spreng for at nettopp du skal få en ypperlig og sikker båtsesong og båtopplevelse.

Mange ulike båtmotorer

Grimstad Bådsenter selger båtmodeller som Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Ibiza, Axopar, Grand og Pioner. De selger også ulike båtmotorer, slik at du finner noe som passer for deg. Grimstad Bådhuset verksted er spesialister på motorservice og reparasjoner, motorinstallasjoner, montering av båter og motorer, delelager, installasjoner av båtelektronikk som GPS og ekkolodd. Grimstad Bådsenter verksted fikser i hovedsak Yamaha, men de kan også hjelpe til med andre motorer.

Grimstad Bådsenter tilbyr alle sine kunder innendørs vinteropplag. De har en kapasitet på 465 båter. Det er hele 3 faglærte og to assistenter som jobber med å ivareta båtene på opplaget. Det er også andre ansatte som hjelper deg med å vaske, klargjøre og polere båten din til båtsesongen. De kan også sjøsette båten for deg. Du kan stole på at båten din er trygg og godt tatt vare på gjennom hele vinteren. Du kan også legge inn bestillinger om båten din skulle trenge store og små reparasjoner. Opplaget er en etterspurt tjeneste, og som båtkunde eller motorkunde hos Grimstad Bådsenter er du garantert en plass til din båt. Det har aldri vært lettere og mer avslappende å være båteier. Ønsker du en båtsesong hvor du bare kan cruise rundt i den vakre skjærgården med familien din, uten å tenke på klargjøring, service og reparasjoner, er Grimstad Bådsenter garantert forhandleren for deg. Bådsenteret har kun fått gode anmeldelser av tidligere og nåværende kunder. Grimstad Bådsenter selger også brukte båter via Finn.no. Bruktbåtene er like fine og kommer med en garanti, forskjellen er at de befinner seg i en rimeligere prisklasse enn de nye modellene.

Privacy Policy