Menu

Båthuset Kristiansand

Kristiansand er en kommune og by som ligger i Vest-Agder fylket. Kommunen er den sjette største i Norge, regnet ut ifra innbyggertall. Kristiansand ble oppkalt etter kong Christian den fjerde, som grunnla byen 5. juli 1641. Kristiansand ble opprinnelig skrevet som Christianssand, men det ble endret i 1877 til det vi bruker i dag. Kristiansand ligger strategisk plassert ved Skagerak og Kiel-åpningen. I eldre tider hadde Danmark godt nytte av dette, og sjøveien ble i hovedsak brukt til å frakte militære varer.

Maritimt klima

Kristiansand har et maritimt klima, og området blir direkte varmet opp av Golfstrømmen. «Sommerbyen» Kristiansand er det mange som kjenner til, og stedet er en turistmagnet i sommermånedene. Kristiansand er en spennende by for alle som kommer på besøk. Det blir arrangert flere festivaler der, og det finnes også en rekke surverdigheter å stikke innom. Museet for eksempel inneholder spennende historie. Fiskebrygga i Kristiansand er et svært populært sted, og det ble restaurert en gang på 1900-tallet. Tidligere var Fiskebrygga et mottak for fiskeindustrien, men i dag er området fylt opp med restauranter, uteplasser, fiskemuligheter og mye mer. I tillegg er det et yrende båtliv langs kanalen.  

Båthuset Kristiansand

For alle som trives ute på sjøen er Kristiansand stedet du burde besøke, og Båthuset i Kristiansand hjelper deg og din familie med å oppfylle deres drømmer for livet ute på sjøen. Båthuset i Kristiansand er et firma som selger ulike båter, vannscootere og tilbehør. Firmaet selger også brukte båter. Noen av merkene de distribuerer er den kjente Askeladden, Windy, Suzuki og Can-Am og Sea-Doo. Båtbransjen har den siste tiden hatt det tøft ved tanke på salg og økonomi, men forhandlerne i Båthuset Kristiansand fortsetter med å gjøre det overraskende bra og trosser nedgangstidene. Firmaet har fått bare gode anmeldelser fra tidligere kunder, og det er spesielt servicen som fremsnakkes.

Askeladden fritidsbåter

Askeladden fritidsbåter er kjent for sin utmerkede kvalitet, sikkerhet og lekre design. Båten er godt tilpasset et nordisk klima, og den egner seg for alle som ønsker seg et problemfritt og avslappende liv ute på sjøen. For alle som er opptatt av miljøet, er Askeladden en båt du burde satse på. Forhandlerne bak båten jobber stadig med å forbedre miljøprofilen når det gjelder produksjon, avfallshåndtering og gjenvinning. For øyeblikket finnes det tre modeller av Askeladden. Det er C-serien, P-serien og Custome Line. I år lanseres det en ny skjærgårdsjeep som visst nok overgår alle forventninger.

Vannscooteren Sea-Doo

Sea-Doo er den største og beste vannscooteren merket i verden. Vannscootere brukes først og fremst til rekreasjon og som fritidssyssel. Det kan være plass til opp mot tre personer på en vannscooter. Vannscootere har fått mye kritikk for at de forstyrrer freden til andre som benytter seg av sjøen, det er derfor viktig at man viser ekstra hensyn når man benytter seg av en. I Norge har det vært et forbud mot vannscootere siden 2001, men forbudet ble opphevet i 2012. I enkelte områder er det fortsatt forbudt å kjøre med vannscootere. Man må ha båtførerprøven for å kunne kjøre en vannscooter.

Privacy Policy