Menu

Arendal Bådsenter

Arendal er en kommune og by i Aust-Agder fylkeskommune. Kommunen betegnes som en storkommune. Arendal blir for første gang nevnt i 1529 som en viktig havn. I 1610 blir Arendal betegnet som et ladested. Arendal er med stor sannsynlighet den eldste byen i Aust-Agder. Arendal kommune grenser mot Grimstad, Froland og Tvedestrand. I sydøst har Arendal en kystlinje mot Skagerrak. Topografien er sterkt preget av kystlinjen. Arendal har et kystklima som gir korte og milde vintre, og moderat varme somrer. Store deler av Arendal sin kystlinje er vernet. Befolkningstallet i Arendal er i sterk vekst, noe som er svært positivt for kommunen.

Arendal Bådsenter

Arendal Bådsenter tilhører Bådsenter gruppen som har baser i Kristiansand og Grimstad, i tillegg til Arendal. De er Sørlandets største totalleverandør av salg av båter og båttjenester. Alle som jobber hos Arendal Bådsenter er lidenskapelige opptatt av båter og det gode livet ute på sjøen. Servicen er alltid på topp. Arendal Bådsenter har en permanent innendørs båtutstilling, og en utendørsutstilling om sommeren. Bådsenteret i Arendal tilbyr de samme servicene som Grimstad Bådsenter. De har eget verksted og opplag, som har plass til omtrent 1 000 båter. Arendal Bådsenter selger båter av modellene Finnmaster, Husky, Ibiza, Jeanneau, Grand, Waverunner og Pioner. De selger også Yamaha motorer.

Godkjent Yamaha verksted

Arendal Bådsenter har et godkjent Yamaha verksted, men de utfører også reparasjoner på andre båtmerker og motorer. Alle mekanikerne som jobber på verkstedet har fagbrev og lang erfaring. De er stadig på kurs for å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien innenfor båter og motorer. Mekanikerne kan også komme hjem til deg for å utføre service. Arendal Bådsenter verksted tilbyr motorservice, reparasjoner på motorer og installasjoner av båtteknologi. Verkstedet har også et delelager med i hovedsak ekstra utstyr til Yamaha motorer. Prisene varierer i forhold til hvilken service båten din trenger.

Vinteren kan være tøff for båten din

Vinteren gir stor skade på båten din og utstyret som følger med. Lagrer du båten utendørs om vinteren står båten din i fare for frostsprengning, muggskader, fukt og andre slitasjer. Dette er store skader som koster dyrt og som ødelegger den kommende båtsesongen. Derfor tilbyr Arendal Bådsenter innendørs opplaging for alle deres båtkunder og motorkunder. Fagarbeiderne kommer og henter båten din når du ønsker det, og de lagrer den i en godkjent hall. Fagarbeiderne på opplaget utfører disse tjenestene: henting, vasking, polering, rens, reparasjoner, service, montering av utstyr, vinterkonservering, båten din er lagret inne på et tørt lager, sikring mot tyver og sjøsetting på avtalt tidspunkt. Alt for at du skal kunne nyte båtsesongen så fort den starter uten en eneste bekymring. Båtsesongen står for nytelse og avslapping, ikke stress og mas. Opplagingen er et eksklusivt tilbud for alle kundene til Arendal Bådsenter.

Arendal Bådsenter selger også brukte båter via Finn.no. Fordelen med en bruktbåt er at den tilhører en billigere prisklasse en de nyeste modellene. Er du ny i båtverdenen kan det være lurt å satse på en bruktbåt slik at du tilvenner deg båttilværelsen.  Det legges stadig ut båter til salgs, og Bådsenteret holder seg alltid oppdatert.

Privacy Policy